ChainBalance
better for the planet, better for the business!

Voor milieubewuste retail - en groothandel organisaties die op zoek zijn naar effectieve nieuwe manieren om hun ecologische voetafdruk te verminderen, heeft ChainBalance Smart Supply® . Dit is een nieuw voorraadoptimalisatie softwareprogramma, dat wordt gedreven door verkoopcijfers in plaats van vooraf ingestelde maatreeksen of geaggregeerde inkoopgegevens. Dit helpt u bij het maken van accurate inventarisatiebeslissingen die drastisch de overbodige voorraad reduceren en de klanttevredenheid verbeteren, terwijl u bijdraagt ​​aan de gezonde en duurzame groei van uw bedrijf.

Smart supply retail

"Toen ik meer dan twaalf jaar geleden voor een sport multinational in de logistieke sector werkte, was ik erg geschokt door de hoeveelheid verspilling, zowel in onverkochte goederen als in onnodig transport en handeling. Er moest een manier zijn om dit te veranderen, dus ben ik gaan kijken of er mogelijkheden waren om het proces te verbeteren. Na vele jaren hard werken en testen, resulteerde mijn reis in Smart Supply®. Een nieuw voorraadoptimalisatie softwareprogramma, dat wordt gedreven door verkoopcijfers in plaats van vooraf ingestelde maatreeksen of geaggregeerde inkoopgegevens. Daarnaast helpt het retailers om betere voorraadbeslissingen te maken om de overbodige eindvoorraad drastisch te verminderen en een gezond en duurzaam bedrijf te ontwikkelen."


Ben Vermin, directeur ChainBalance


Werken bij ChainBalance

ChainBalance is een snelgroeiend bedrijf met als focus het voorraad beheer binnen de supply chain. Ons kantoor bevindt zich in het Bondpark in Breda. Ons sterke team bestaat uit 12 specialisten die voor ons de sleutel van het succes bepalen. Binnen onze informele werkomgeving waarderen we het vertrouwen, ondersteuning en openheid van het team. We geloven sterk in onze waarden: innoverend, betrokkenheid en authenticiteit. Spreekt deze bedrijfscultuur je aan en word je enthousiast van hetgeen wij doen?Stuur ons dan vrijblijvend je CV via Email..

Actief in 21 landen

Bevoorraden in 21 verschillende landen