Chainbalance Smart Supply®
Door slimmer te alloceren behalen we hogere marges en meer omzet tegen lagere kosten.

Een aantal grote nationale en internationale organisaties maakt met veel succes gebruik van onze geautomatiseerde voorraad allocatie (of optimalisatie) dienstverlening. Hun merken worden bevoorraad in alle vormen van retail zoals hun eigen brandstores, outlets, vmi en shop-in-shops in bijv. SportScheck, Breuninger, Galeria Inno, Karstadt, K&L Ruppert, Modepark Röther , Globus, SinnLeffers.
Wij werken continu aan de verbertering van onze producten en diensten om steeds te zorgen voor de nieuwste functionaliteiten, beste snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Ons enthousiaste team van medewerkers staat altijd klaar om u van dienst te zijn bij uw voorraadoptimalisatie vraagstukken.

Esprit gebruikt Smart Supply Outlet

"Een groot Duits internationaal modemerk met dames-, heren-, kinderkleding, schoenen en accessoires gebruikt sinds 2010 Smart Supply® Outlet. Door het gebruik hiervan worden de outlet winkels altijd voorzien van een commerciële collectie; continu voldoende aantallen in huis om tot ca 4 weken omzet te genereren en altijd voldoende diversiteit in productsoorten en maten, zonder dat de winkels te overvol zijn. De klanten ervaren winkelen in de outlets daarom ook als heel prettig en hebben altijd voldoende keus."


Triumph gebruikt Smart Supply Retail

"Voor een internationaal bodywear merk wordt sinds 2014 door middel van Smart Supply®de allocatie en replenishment geautomatiseerd voor de key accounts en eigen winkels voor zowel Europa als in Azië. In lingerie is enorme complexiteit in BH-maten. Door het gebruik van Smart Supply® werd na de eerste maanden een omzet stijging van ca 17% behaald. In het best verkochte land werd een behoorlijke stijging in de omloopsnelheid behaald van 3,9 naar 4,7."


adidas gebruikt Smart Supply

"Voor een grote Duitse Sport multinational wordt Smart Supply® al sinds 2012 gebruikt voor Europa. Uiteraard wordt deze tool ingezet voor de replenishment van eigen winkels en key accounts. Daarnaast verzorgt ChainBalance voor deze klant voor hun eigen mono brandstores en key accounts de volledige POS data cleansing, zodat zij wekelijks de verkoopresultaten en voorraad informatie kunnen monitoren uit heel Europa."